Lite smink…

?????rGloss2

Kunde inte motstå att få en gratis make up, ett öppningserbjudande i nya butiken GLOSS, Umeå. Nej, det är ingen kapuschong i leopardmönstrat de har kastat på mig för att skydda kläder mot puder, utan min nya top från Lindex. Ibland fastnar jag urskiljningslöst för leopardmönstrat på prylar, kläder… Är verkligen svag för detta mönster.

 En väninna hängde på, kändes bra att vara två. Kul med ny input och få se en så flink make up artist, som det kallas. Nöjda med sminket blev vi, Lotta och jag, synd bara att man verkar vara för gammal för att lära om. Man har som fastnat i den gamla, vanliga färgläggningen…

2 tankar på “Lite smink…

    • Hej! :)Ja, det finns en bild, min sminkning blev med sotade ögon i grått och svart. Den bilden har jag på min Gravatar el vad minibilden kan kallas, som brukar synas till vänster om bloggsvaret… Nu har jag letat fram min grå skugga från ID bare minerals. Den heter Zen. Kan ju va kul variera färgerna ibland…Har varit mycket grön och lila ögonskugga för mig de senaste åren. Fina färger de med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s