Deg i Torrevieja?

????? ??aKökstjänstgöring det har jag så gärna. I dag blev det en variant av Marias supersmarriga, vegetariska vårrullar. Jag använder tunna, lättarbetade degplattor som ej behöver penslas; Spring Roll Pastry.
 
Undrar just om det finns färdiga degplattor att köpa i Torrevieja? Antagligen 🙂 och det vore bra, för jag vill inte vara utan dessa vårrullar någon längre tid.
 
Degplattorna fylls med väldigt finhackad svamp, paprika, purjolök och vitkål.  ist i med nudlar i grytan som kryddas med lite soya, sweet chili sås och en påse wok sauce t ex sweet and sour.

SjögräsnudlarJag vill helst ha kolhydratfria Sjögräsnudlar. De behöver ej förkokas, bara tillsättas i grytan. Orkar man inte steka alla vårrullar går de att frysa in och steka på, eftersom.

I butiken Kryddhyllan på Ålidhem, Umeå finns degplattor. Maria och jag spanade in bakverken Baklava på väg till kassan, och vips fick vi provsmaka. Det var snällt!

12 tankar på “Deg i Torrevieja?

  • Hej Ami! Det tar en del tid i anspråk men man får göra dem när inget annat pockar på uppmärksamhet 🙂 Jag har haft ett väldigt besvär med min gamla ryggskada i veckan, så nu längtade jag efter att få stöka omkring i köksregionerna! Har precis bakat en supergod filmjölkslimpa med blåbär 🙂

   Jag ska spana efter färdiga degplattor i frysdiskarna på Mercadona och Consum!

   • Hej Tina!
    Oj vad huslig och duktig du är. Filmjölkslimpan verkar också god. Man tröttnar på ”köpe” brödet ibland och då kan det vara gott med lite annat. Inget vidare med ryggont, hoppas du känner dig bättre.

 1. Jag brukar dessutom ha Quorn i innehållet, eller köttfärs om man inte kör vegetariskt rakt av… jag kan intyga att dom blir suveränt goda, och jag avnjuter dom dessutom med soja i rullen, då den är färdigstekt i oljan. Mm… det är nog dags att göra en omgång till så man har 🙂

  • Hej Maria! Jag har ju haft turen arr få äta dina vårrullar m quorn i! Mycket gott! Jag serverar med de tillbehör som du gör; soyasås och sweet chili, den m vitlök! Även med din goda vitkålssallad 🙂 Har även haft köttfärs i fyllningen, men med åldern äter jag mindre av den sortens rött kött..

   Nu har jag beställt massor av Sjögräsnudlar från lchfbutiken.se! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s