Breaking news den 8/3-17

På SVT Nyhetsmorgon blev det kommenterat att en deltagare i panelen, höll på att missa tiden. En taxi som kanske fick problems, what ever. 

Men gästen fixade biffen och hann bra i alla fall, åkandes med t-banan. Hon var nöjd med sin transport och sa även att; Åka kollektivt, det är överlägset bäst. 

Då säger programledaren,  gullepluttigt och lite läpplutande som kommentar på att gästen såg till att hinna fram, till sin plats i morgonsoffan; ”Att sånt kan minsann också kvinnor lösa och det kan man gott säga, en dag som denna!” WHAT?!! Vad menade karln? Jag fattar nada. Minen på gästen och den isande tystnaden från de övriga, sa allt. 

Själv utropade jag; Ayudar. 😱 Det betyder HJÄLP, på spanska. Jag plussade på med en djup suck och har tänkt mycket, hela dagen. Kommer inte detta med på kanal 5 kl 22.00 ikväll, då vet jag inte vad.

 Nu sliter jag mitt gamla gråa, delar en bild lånad från bästa Jesica Mariño i Torrevieja och önskar trevlig kväll. ❤️

2 tankar på “Breaking news den 8/3-17

  1. Hej! Jag är så sugen på att flytta till Spanien för jag har fibromyalgi och med åren har det bara blivit sämre och jag mår som bäst när det är sommar . Skulle behöva lite tips och råd . Jag vill hyra en lght som inte är allt för dyr. Gärna där det bor svenskar 🙂 Mvh Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s